• Over DiPrent
  • Werkwijze
  • Pakket keus en prijsindicatie

De naam DiPrent is ontstaan uit de samenvoeging van digitaal en prent. De "prent" wordt door Van Dale omschreven als “gedrukte afbeelding”. In veel gevallen is het tastbare eindresultaat dan ook een prentenboek met herinneringen aan jullie trouwdag.

Genoeg over de naam van mijn bedrijfje dat ik typeer als een uit de hand gelopen hobby. Als kind had ik al veel interesse in de spiegelreflexcamera van m’n vader. Tijdens mijn middelbare schooljaren heb ik met veel plezier verder kennis gemaakt met fotografie. Toentertijd nog met zwart-witfilm en de doka was de magische plek voor het tevoorschijn toveren van je foto’s.

Na mijn studie “Vormgeving en Ontwerp van Interactie” is de liefde voor fotografie verder uitgegroeid. De aanschaf van een digitale spiegelreflex in 2004 bracht het geheel in een stroomversnelling. Als trouwkado voor een vriend maakte ik mijn eerste trouwreportage die met veel dankbaarheid werd ontvangen. Zo is het balletje gaan rollen en word ik regelmatig gevraagd door bruidsparen hun trouwreportage te verzorgen. Bekijk mijn portfolio of neem gerust contact met mij op!

 

Tobias Prinsen

 

Tobias Prinsen

Mochten jullie na het zien van mijn portfolio interesse hebben om mij in te huren als jullie fotograaf dan maken we (geheel vrijblijvende) een kennismakingsgesprek. Naast nog meer foto’s bekijken, kunnen we van gedachten wisselen over mijn rol voor die dag.  Indien jullie na deze afspraak voor mij kiezen dan maken we nog een tweede afspraak om de puntjes op de i te zetten.

Voor het maken van de foto’s maak ik gebruik van professionele Canon lenzen van zeer hoge kwaliteit en heb ik de beschikking over twee digitale spiegelreflexcamera’s. Om te voorkomen dat er onverhoopt foto’s verloren gaan maak ik van elk vol geheugenkaartje een back-up. Alvorens ik de foto’s  sorteer en uitwerk maakt ik eerst een backup van alle bestanden op DVD. Naast deze voorzorgsmaatregelen zijn er nog enkele computertechnische back-up maatregelen getroffen. Uiteindelijk worden de uitgewerkte bestanden ook op een DVD gearchiveerd. Er wordt dus veel zorg besteed aan het veilig stellen van jullie foto’s.

Bekijk mijn portfolio of neem contact op!

Ieder bruidspaar geeft haar eigen invulling aan hun trouwdag. Dus ook met betrekking tot fotografie. In principe is alles bespreekbaar maar jullie zullen een aantal keuzes moeten maken over wat je wel en niet wil van mij als fotograaf.

  • fotografie op de dag

  • fotografie op de avond

  • foto’s op DVD

  • foto’s in een fotoalbum en op DVD

Afhankelijk van deze mix kan ik een prijsopgave maken.

Fotografie op de dag (5 uur) met geoptimaliseerde foto’s op DVD (120-150 stuks) is al mogelijk vanaf € 699,-.

Fotografie (5 uur) in combinatie met een luxe album (30 x 30 cm 40 pagina's) en foto's op DVD vanaf € 1399,-.

Bekijk mijn bruidsfotografie portfolio of vul het formulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

Bruidsfotografie door Diprent
Bruidsfotografie voorbeelden
in contact met Tobias
spacer